Snöig vår och flyttkartonger

  

Fredagen bjöd på ett tättsnöande elände som föll i blöt form från himmelen

I det vädret var det meningen att jag skulle ta mig iväg till Anders syster med familj för en trevlig stunds samvaro över lite mat. Jo jo, det gick ju fint -fem och en halv timme senare.
Under dom fem och en halv timmarna hann jag få kramp i fingrarna pga all snömodd som ville ta herraväldet över ratten samt göra en liten sightseen a'la Eskilstuna by... sen kväll! :s

Har ni någon gång varit på väg till Vingåker och plötsligt insett att Hälleforsnäs liksom passerades på fel sida?? Jag säger bara: Prova inte!!  För i nästa sekund kommer ni att upptäcka skylten där det står "Eskilstuna 7"... Och jag lovar att man i det läget inte vill se just "Eskilstuna 7"!!
Eftersom det betyder att man är fruktansvärt onödigt långt från Vingåker!
Jag kan också garantera att fingerkrampen i snömodden blir inte bättre bara för att man
försöker längre!
Men när jag väl kommit på rätt köl igen i de sörmländska skogarna och hittat Anders med syster och familj och maten landat i magen... så blev det en väldigt trevlig kväll!! :)

Resten av helgen har gått åt till att umgås med barnen -även om nedan avbildade snöpurrning roade den manliga delen av skaran mest ;) Den kvinnliga delen stod dock väldigt redo och tjänstvillig med en varsin kamera :D
Nåja -den manliga delen uppvisade ett visst mått av lugn också... För när alla kommit in igen och alla dom med blöta kläder hade fått av sig sina blöta persdlar, så visade det sig att det i helgen har flyttat in ett schackspel på Norrfallet ;)

   

Är för övrigt ganska imponerad över hur många flyttkartonger det går att knö in i en liten Polo. Banankartongsraden här ovanför var den som följde med ner i fredags.
En anmärkningsvärd samling på nåt vis ;)
Alla är urplockade, men bara hälften är med tillbaka... För på vägen hem hade jag två barn med mig en bit -inklusive packning. Och hon sväljer inte hur mycket som helst -lilla Dessan ;)

Kram Annicka

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför i hela friden var du vaken nollåttafemtiosjufyrtiotre??

2009-04-01 @ 13:44:40
Postat av: Annicka

Maria: (för jag antar att frågan är din ;-))

Tja -det blir så när man tokslocknar kvällen innan! Då vaknar man helt enkelt nollsextrettiosjutjugofem och är onödigt jättepigg... Och eftersom datorn och lyset ändå var på -så var det ju bara att ta vid där det slutades mitt i ett telefonsamtal igår ;)

2009-04-01 @ 14:34:39
Postat av: Anonym

Så det kan bli :D men 15 kartonger i Dessan netaskeptisk

2009-04-03 @ 19:19:58
Postat av: Annicka

Neta: Se inte så skeptisk ut... Det gick faktiskt! 6 kartonger i baksätet, 2+2 tvärställda bakom framsätena, 2 i framsätet (+ min sovabortaväska) och 3 i bagageutrymmet.

Se nåt?? Vadå se nåt?? Jag har väl framruta och backspeglar herrejösses... ;)

2009-04-05 @ 22:27:03
Postat av: Neta

Annicka = packningsexpert för små bilar ;)

2009-04-06 @ 00:12:07
Postat av: Annicka

Neta: Måste säga att Anders lyckades rätt bra med packning av något större Mercedes också för bara några timmar sen ;) Så att packa bilen "inför semester" lär inte bli nåt problem ;)

2009-04-06 @ 00:18:13
Postat av: Neta

Ja jag såg ju den bilden också ;)

2009-04-06 @ 11:18:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0