Arkösund

   

En väldigt varm och vacker dag...

...bestämdes det att kosan skulle styras mot svalare vatten.
Målet för kosstyrandet blev Arkösund. Ett fullkomligt lyckodrag om ni frågar mig och jag tror att mamma och Mats håller med om ni frågar dem. Arkösund är en mycket vacker plats på vår jord. Bara att gå längs hela den brygga som omgärdar alla båtplatser och gästhamnen var en frid för själen.

Men det var inte bara vi som hade kommit på den eminenta idén att åka till St: Annas skärgård denna dag. Många sommarklädda människor var där, inklusive badande människor, seglande människor och en å annan som var lite glad i hatten ;)
Segellsällskapet håller också till där och hade ett gäng entusiastiska nybörjare med sig, vilket det var ganska underhållande att se på när de skulle angöra sin brygga ;)
Det är inte alltid så enkelt...

   

Rödpättan med remouladsås hos Gösta gick inte av för hackor, liksom inte att äta glass ute vid piren med sin härligt sköna vy av Svea Rikes färger i interiören och floran. Vatten är underbart!
Ja, det är bara att konstatera:
Detta är den svenska sommaren när den är som bäst!! Och den färska rökta vitlöksmakrillen tillsammans med färsk potatis krönte denna dag med sin krona :)

Kram Annicka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0