Storfamilj

   

Vilka dagar det har varit... och vilket väder sen!! :)

Sommaren kom som bara genom ett trollslag och säga vad man vill, men trots att det är 32 grader i skuggan på dagarna och tar sig ner mot "bara" 19 om nätterna... så är det bara ljuvligt!!
I alla fall när man får ligga nära intill sanden vid Sandviksbadet och stoppa ner tårna i Roxen precis när det behagar. Vilket man fick den här dagen! :D Att saften glömdes till barnen och sockret till kaffet gjorde inget eftersom vatten och festis gick minst lika bra. Sen kan jag ju säga att det gällde att välja sin tid för inköp av glass... Kön till glasskiosken var under stundom ingen barnlek ;)

Under just dessa dagar, när solen valde att börja hälla ner sina värmande strålar från himmelen, så valde mina föräldrar med respektive samt "syskonbarn" att trilla ner från de norduppländska slätterna till östgötabygdens något mer kuperade landskap.
Detta med en varsin husvagn. Mysigt!
Förevändningen var 35- och 8-årsdagsfirande... åsså lite bara för att det var länge sen vi sågs också och att man har semester i norduppland (dessvärre dock inte i östergötland) ;)

   

Åttaåringen såg nöjd ut med sin present och trettiofemåringen fick till sin stora förtjusning en digital 10 megapixelkamera. Mycket rolig pryl, som hittills har tagit sisådär...?!  mjaha ja... ja hur många det än månne ha blivit, så har redan ett batteri förverkats ;)
Men vad gör det när det ingick ytterligare ett laddningsbart dito!! *mycket nöjd med just den detaljen* ;) Det var så coolt att kunna ta en bild på en vattenscooter nånstans mitt i Roxen och ändå fånga en segelbåt nära Linköping... en mil över sjön på andra sidan! :B

För övrigt har det mest ätits gott, druckits gott, badats, njutits av solen och trilskats med knott på kvällarna ;) Besöket på Kolmården måste också få ett litet omnämnande, även om vissa var tvungen att hålla ställningarna på respektive arbetsplats. Men barn och föräldrar hade en varm med trevlig dag bland djuren i alla fall ;)
Kan en tillvaro bli mer behaglig. Tror faktiskt inte det...

   

Fast sen har Anders och jag bestämt oss för att inte låta sambo-kilona bli fler än de redan har blivit... och som, på något underligt vis, påbörjade sin uppgång redan före samboskapet... ;-)
Men jag kan säga att när väckarklockan ringde klockan sju denna startskottsmåndagmorgon, så var det inte för någon joggingtur på rosor...
Luftrören kändes som två nummer för små vid varje inandning och benen hade helt klart blyinfattningar redan efter första kilometern... Och varmt var det också!! ;) 
Men vi gjorde det i alla fall... och med handen på hela hjärtat, så kändes det ändå hyfsat efteråt... när duschen var avklarad och frukosten hade landat i magen ;)

   

Lite tråkigt att alla har åkt dock... det blev så tyst. Det är stor skillnad att vara en 10-personsfamilj än att vara "bara Anders och jag" ;) Å andra sidan fixade hönsen hönsen tystnaden med ett ivrigt kacklande en stund... och när de avslutat sin tveksamma skönsång i kör, så tog ett stilla sommarregn vid och smattrade så gott på gårdens solvarma torra yta.

Kram Annicka

Kommentarer
Postat av: Neta

Hmmm... befallt vet jag inte precis men kul att du skriver ;)

Och du är det verkligen så nyttigt med jogging i den här värmen varför inte simma i Roxen i stället, tar bättre på kilona och är mycket mer angenämt, man blir inte ens svettig :)

Kul att familjen varit neråt, vi hoppas få göra detsamma i slutat av denna eller början av nästa, du kan väl höra av dig om när det passar.

Är riktigt avis p åsommarregnet också, det har lyst med sin frånvaro här, det kan ju bli för mycket av den goa värmen också.

Däremot har vi fått en mygginvasion av Guds nåde, och det är inte kul.

Om en vecka far vi upp till Malung nu, det ser vi fram mot.

kram

2009-07-03 @ 00:17:20
Postat av: Annicka

Neta: ... nåja, en liten direktriktad påminnelse då... ;)

Jogga var jätteskönt -det kändes som att jag/vi kom igång på riktigt... sen har vi provat att simma i Roxen också. Himla skönt det med -fast lite sjögräs som trasslade i tårna när man kom ut en bit ;)

Ni kan få lite av det tokregn som kom inatt... jisses vad det vräkte ner. Men just för tillfället är det ganska bra faktiskt. Myggen får ni jättegärna behålla... ska inte ta något som inte är vårt -lovar!! ;)

Vi får höras lite efter Malung då. Anders och jag jobbar ju hela sommaren, men nåt ska vi väl kunna få ihop!! Kram

2009-07-04 @ 08:22:06
Postat av: jim nord

Annicka

I have lost your email address, Please send to marilyn and I.

2009-07-13 @ 15:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0